Despre mine

Decebal
Acesta sunt eu!!
Umil pe alocuri, in pagina asta am voie sa ma laud, asa ca da-mi voie:

Poezie:
   M-am apucat de micut, dar micile dezamagiri sentimentale din perioada adolescentei m-au impins mai mult spre aceasta parte a exprimarii prin arta. Poeziile mele sunt scrise pentru a-mi exprima frustrarile, uneori intr-un mod mai nostim, dar si pentru a ma confesa foii de hartie. Am inceput sa postez pe blog pentru ca uneori simt nevoia sa mai aud si alte pareri, ca doar nu sunt primul om ranit in dragoste. :p . Deci nu mai dati cu presupusul majoritatea poeziilor ii sunt dedicate Ramonei, daca n-a fost sa fie asta e, dar a ramas muza mea si eu vesnic indragostit(uite c-am spus). S-a cam racit fraza de mai devreme, poeziile de acum sunt cu ceva mai mult specific indreptat spre sfera sentimentelor mele, majoritatea de frustrare, dar si de bucurie.

Sport:
   Cum eram un mic "gigi contra" am ales sa tin cu Rapid Bucuresti, dar mai tarziu cand am aflat cu adevarat ce inseamna fotbalul nu am mai putut sa ma rup de culorile alb-visinii, cu toate defectele lor. Am inceput fotbalul de performanta pe la 10 ani, dar nu am reusit sa imbin fotbalul cu scoala si am fost cumine, m-am tinut de scoala :(. Asa ca acum sunt un micut jucator de divizia D,mai schimb echipele din cand in cand, dar macar fac sport ;) .

Armata:
    Poate ca multi se speriau de armata pe vremea cand eu m-am decis de la 15 ani sa dau admiterea la liceul militar, mi se parea cea mai buna varianta, atunci. Am trait clipe frumoase acolo si am ramas cu prieteni pe care ii consider ca si frati , chiar daca ne vedem mai rar dupa absolvirea liceului. Dupa liceu a fost ceva mai delicat, nu mai era armata pe care o stiam eu, asa ca am iesit, cu putin scandal, nu chiar asa cum mi-am planuit din anul III de Academie :(. A fost un prim episod, 6 ani de armata, amintiri frumoase, pagini bune de cv.  

Cariera:
   Mi-am inceput studiile la ATM in IT si am de gand sa le aprofundez,bineinteles din anul III ca student civil, sunt in ultimul an si Vine Licenta!!  Desi nu am fost chiar un student model, pot spune ca sunt unul dintre tinerii promitatori din seria mea(asa zic eu, dar si angajatorii mei :P). Nu mi-au placut limbajele pe care le faceam la cursuri asa ca am inceput pe drumul meu , un stagiu la Eau de Web unde am invatat Python, apoi dupa ceva studiu individual in PHP am inceput lucrul la Content Speed, inca lucrez acolo ;).
Am adunat destul de multe pagini de povestit, cine e interesat poate citi pe linkedin sau sa astepte blogul de tech pe care o sa il scot in ianuarie 2014.

Online:
   Am dezvoltat o pasiune pentru bloguri, asa a rezultat cel pe care va aflati acum. Mai am in proiect cateva, dar si cateva imbunatatiri pentru Zgarieturi de dor. Imi place sa scriu si sa dau sfaturi care sper sa fie ascutate, de aceea le si postez :p.
   Un cv puteti gasi aici: Decebal on ceevee
   Mai sunt prezent si pe :
          Decebal on LinkedIn

          Stiri din Sport
          Sa fie muzica

Ce spun altii despre Zgarieturi de dor:
    review pe Blogosphera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare